Фан-зона Євробачення у Запоріжжі 一 Суспільне Запоріжжя запрошує вболівати разом 

Фан-зона Євробачення у Запоріжжі 一 Суспільне Запоріжжя запрошує вболівати разом 

8 лют. 2022

Суспільний мовник Запоріжжя запрошує до спільного перегляду фіналу Національного відбору на пісенний конкурс Євробачення. Єдина в Запоріжжі фан-зона Євробачення запрацює 12 лютого о 17:30 у приміщенні Суспільне Запоріжжя за адресою вул. Матросова,  24а. 

Фан-зона Євробачення на Суспільному в Запоріжжі 一 це: 

  • перегляд прямого ефіру нацвідбору: пряма трансляція з Центру культури та мистецтва НАУ у Києві;
  • жива музика: на фан-зоні виступить наживо запорізькій музикант ПРОСТО ДАНЯ
  • вікторина, спілкування та тепла атмосфера.

«Євробаченння 一 це найяскравіша музична подія, яка поєднує в одному емоційному русі людей різних країн світу. Зокрема в Україні в період Євробачення зростає відчуття національного духу, адже, незважаючи на приналежність до різних етонсів, мов та поглядів, українці однаково щиро вболівають за учасників від України. Для того, щоб об’єднатися у святкуванні та вболівати разом, ми організували фан-зону Євробачення. Для нас 一  це можливість більш тісного спілкування з нашою аудиторією», 一  розповіла продюсерка Суспільне Запоріжжя Наталія Андреєва.

Читайте також: Суспільне Запоріжжя запрошує на презентацію телевізійного проєкту «Запорожжя на смак» 

Вхід у фан-зону вільний. Але зважаючи, що в Україні і досі триває пандемія COVID-19, охочих долучитись до спільного перегляду просимо заповнити реєстраційну форму

Нагадаємо, що 12 лютого у Києві відбудеться фінал Національного відбору на пісенний конкурс Євробачення 2022. О 18:30 у прямому ефірі його можна побачити в ефірі суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ, на сайті eurovision.ua, а також на ютуб- та фейсбук-сторінках Суспільне Євробачення і транслюватимуть на хвилях Радіо Промінь.

Господарем Євробачення-2022 стане місто Турин в Італії. Переможцем Євробачення-2021 став рок-гурт «Måneskin» з піснею «Zitti E Buoni». Великий фінал відбудеться на арені Pala Olimpico 14 травня. Півфінали — 10 та 12 травня. Про свою участь у «Євробаченні-2022» оголосила 41 країна.

Суспільний мовник отримав 284 заявки від охочих представляти Україну на пісенному конкурсі «Євробачення-2022». 

Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Суспільне Запоріжжя — це телеканал UA: ЗАПОРІЖЖЯУкраїнське радіо Запоріжжя та діджитал-платформи. 

Оперативні новини про Запоріжжя: