Українське радіо  Харкова та Запоріжжя проведуть радіоміст, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні

Українське радіо Харкова та Запоріжжя проведуть радіоміст, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні

18 лют. 2022

18 лютого о 17:15 Українське радіо Запоріжжя та Харкова  проведуть радіоміст, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні.  

20 лютого Україна вшановуватиме Героїв Небесної Сотні. Як пам’ять про цих людей бережуть на Харківщині та в Запоріжжі говоритимемо у спільному радіомості Суспільного. 

Читайте також: Прем’єра на Суспільному: «Покоління (без) війни» — як передавали пам’ять про Другу світову війну

Що скаже людям у цей непростий для України час батько Героя Небесної Сотні, харків’янин Микола Котляр? Запитаємо, наскільки якісно та без формалізму, на його думку, згадуються учасники Революції Гідності та як розслідуються справи про розстріли євромайданівців. Чи є надія побачити в Харкові пам’ятник Героям Небесної сотні, проєкт якого затверджений декілька років тому, на якій стадії ця ідея і що заважає її втілити, розповість координатор харківського Євромайдану Володимир Чистилін.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Суспільне Запоріжжя — це телеканал UA: ЗАПОРІЖЖЯУкраїнське радіо Запоріжжя та діджитал-платформи. 

Оперативні новини про Запоріжжя: