Суспільне Запоріжжя покаже матчі України у плей-оф відбору до молодіжного Євро-2023

Суспільне Запоріжжя покаже матчі України у плей-оф відбору до молодіжного Євро-2023

22 вер. 2022

23 та 27 вересня молодіжна збірна України U-21 з футболу проведе двоматчеве протистояння зі збірною Словаччини за вихід на Чемпіонат Європи 2023 року. Пряму трансляцію матчів дивіться на регіональних каналах Суспільного Мовлення*, сайті Суспільне Спорт та ютуб-каналі Суспільне Спорт.

Читайте також: Переформатували бізнес заради допомоги військовим – «Герої» на Першому

Перший матч між командами відбудеться у Словаччині, другий — у Польщі, де номінальними господарями будуть українці. За регламентом турніру, у випадку нічийного результату за сумою двох матчів доля путівки на Євро вирішиться у двох екстратаймах та, за потреби, у серії післяматчевих пенальті.

Графік трансляцій:

23 вересня

  • Передматчева студія – 18:35;
  • Словаччина – Україна – 19:00.

27 вересня

  • Передматчева студія – 18:00;
  • Україна – Словаччина – 18:30;
  • Післяматчева студія – 20:30 (час початку студії може змінитися в залежності від результату гри).

Путівку до раунду плей-оф Україна здобула у групі зі збірними Франції, Сербії, Фарерських островів, Північної Македонії та Вірменії. У підсумку Україна впевнено посіла друге місце у групі, поступившись французам лише трьома очками. Словаччина у своїй групі була кращою за Північну Ірландію, Литву, Мальту та дискваліфіковану росію, проте перше місце у групі посіла збірна Іспанії.

Зазначимо, фінальний турнір Євро-2023 U-21 відбудеться з 21 червня по 8 липня 2023 року у Румунії та Грузії. Суспільне Мовлення є офіційним транслятором фінальної частини Євро-2023.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Оперативні новини Запоріжжя шукайте на діджитал-платформах:         

Крім Суспільне Крим і Суспільне Донбас.