Після обстрілу Запоріжжя пошкоджено філію Суспільного — відкрито провадження

Після обстрілу Запоріжжя пошкоджено філію Суспільного — відкрито провадження

23 вер. 2022

22 вересня російські військові обстріляли ракетами інфраструктуру Запоріжжя. Внаслідок атаки пошкоджено об’єкти на території Запорізької філії Суспільного Мовлення. Серйозних руйнувань немає, ніхто з працівників філії не постраждав. 

Читайте також: Микола Чернотицький: «Держава має підтримати мовника, який з перших днів війни стоїть на захисті національної безпеки»

Адміністрація Суспільне Запоріжжя разом із представниками Національної поліції зафіксувала обсяг руйнувань, відкрито кримінальне провадження. Пошкоджені вікна приміщень, об’єкти телетрансляційних мереж та автомобілі, які перебували на території телерадіокомпанії.

Мовлення Першого телеканалу, регіонального телеканалу Суспільне Запоріжжя та Українського Радіо не переривалося. Телеканал Суспільне Культура не працював 22 вересня з 7:30 до 15:05, Радіо Культура та Радіо Промінь — з 8:30 до 9:05.

Українське Радіо у Запорізькій області мовить через проводову мережу, онлайн та в FM-частотах:

  • Запоріжжя  —  103,7 FM;
  • Оріхів — 100,1 FM.

Оперативні новини від Суспільне Запоріжжя — на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах:  

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії.