У #Звітах_наживо – регіональна представниця Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Запорізькій області

У #Звітах_наживо – регіональна представниця Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Запорізькій області

28 тра. 2019

30 травня в програмі #Звіти_наживо Суспільного мовника Запоріжжя – Олена Дємєнєва, регіональна представниця Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Запорізькій області (обіймала посаду до 12 квітня 2019 р.), адвокат, заступниця Голови ради Запорізької обласної організації Союзу юристів України.

Звіт стосуватиметься питань дотримання прав людини у Запорізькій області: як часто порушуються та як домогтися справедливості?  Місця несвободи: про що розкаже дворічний моніторинг?

За концепцією програми #Звіти_наживо, до обговорення залучаються журналісти, незалежні експерти й громадськість. Якщо у вас є запитання з дотримання прав людини в Запорізькій області, ви зможете поставити їх під час ефіру за телефоном (061) 239-02-19 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора). Або ж підготувати заздалегідь і з хештегом #Запитай_Дємєнєву опублікувати в мережі Facebook.

Найгостріші запитання ведуча програми Інна Халеп озвучить для обговорення в прямому ефірі #Звітів_наживо.

Онлайн-трансляцію #Звіти_наживо дивіться 30 травня о 19:20 на сторінці Суспільного Запоріжжя у Facebook та на нашому сайті.