Маріанна Гура стала переможницею конкурсу на менеджера Суспільне Запоріжжя

Маріанна Гура стала переможницею конкурсу на менеджера Суспільне Запоріжжя

12 тра. 2023

За результатами відкритого конкурсу обрали менеджерок філій Суспільного: Суспільне Запоріжжя очолить  Маріанна Гура. Згідно із протоколом засідання правління Суспільного, до робочих обов’язків новообрана керівниця стане із 16 травня. Вона відповідатиме за адміністративно-господарський напрям роботи філії.

Читайте також: 12 проєктів Суспільного потрапили до шортлиста фіналістів конкурсу «Честь професії 2023»

Свій   трудовий стаж на Суспільному Маріанна Гура розпочала в 2012 році з посади  юрисконсульта Запорізької обласної державної телерадіокомпанії.  З листопада 2021 року тимчасово виконувала обов’язки менеджера філії філії АТ «НСТУ» «Запорізька регіональна дирекція». 

 

«Суспільне Запоріжжя сьогодні — прифронтова філія. Наші журналісти працюють у небезпечних умовах, добуваючи інформацію з усіх куточків області, куди є можливість дістатися. Тому на сьогодні вважаю своїм головним завданням — забезпечити максимально безпечні та комфортні, з огляду на ситуацію, умови роботи нашої сильної, міцної та загартованої команди. На період війни головна мета — зберегти те, що маємо, та виправдати довіру аудиторії. За минулий рік ми всі зміцніли професійно, набрали обертів і не плануємо їх зменшувати. Безумовно, є плани й мрії про розбудову і зростання, але про них будемо говорити, коли Суспільне Запоріжжя знову побачать, а Українське Радіо Запоріжжя знову почують в усіх, без винятку, містах і селах Запорізької області», — каже менеджерка Суспільне Запоріжжя Маріанна Гура.

Також обрали і менеджерку Суспільне Івано-Франківськ, філію очолить Світлана ФальчукУ трьох регіонах конкурс оголошуватимуть повторно: керівників Суспільне Дніпро та Суспільне Чернівці конкурсна комісія не обрала, а переможниця конкурсу на посаду Суспільне Ужгород Ольга Капітан відмовилася від посади після призначення, написавши відповідну заяву. Правління Суспільного мовника внесе відповідні зміни в рішення правління та покладе тимчасове виконання обов’язків менеджера Закарпатської філії на працівника телерадіокомпанії. Наразі обов’язки менеджера Суспільне Чернівці продовжить виконувати Сергій Мороз, тимчасовою керівницею Суспільне Дніпро стане Катерина Лисюк.

Загалом, на посади керівників філій у п’яти регіонах подали документи 30 претендентів. Конкурс тривав у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування відібрав претендентів за поданими документами, а далі з ними провела співбесіду конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного. 

Згідно з Концепцією регіонального мовлення на 2022-2025 роки, відбудеться трансформація філій Суспільного, на базі яких будуть створені шість хабів Суспільного. Кожен з них включатиме центр виробництва та декілька бюро в найближчих областях, а також гіперлокальну мережу журналістів в об’єднаних територіальних громадах.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні новини від Суспільне Запоріжжя — на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах: