UA: Українське радіо Запоріжжя — тепер в онлайн доступі на сайті Суспільного Запоріжжя

UA: Українське радіо Запоріжжя — тепер в онлайн доступі на сайті Суспільного Запоріжжя

8 лип. 2019

З 8 липня на всіх сайтах регіональних філій Суспільного мовника України починає діяти онлайн трансляція радіо. Теле- та радіозастосунки доступні у вкладках онлайн. Як і на інших платформах, в онлайн етері звучатимуть програми, спільні для всієї мережі радіо, та програми регіональних редакцій UA: Українське радіо.

"Не секрет, що мережа радіоредакцій — це унікальна конкурентна перевага саме Суспільного радіо. Оскільки наші журналісти обласних редакцій у філіях НСТУ щодня дають в етер передачі з усім спектром тем і жанрів: від політичних ток-шоу до спортивних програм, від музичних шоу до історичних радіоблогів, — нам не буде зайвим досягти аудиторії в регіонах додатковим способом, завдяки онлайн слуханню", — коментує генеральний продюсер Суспільного радіо Дмитро Хоркін.

Раніше UA: Українське радіо Запоріжжя можна було слухати на хвилях FM, сторінці в соцмережі Facebook, загальному сайті UA: Українське радіо або мобільному застосунку на Android та iOS. Відтепер регіональне радіо доступне онлайн також на сайті телеканалу “Запоріжжя”.

Як і на інших платформах, в онлайн етері звучатимуть програми спільні для всієї мережі радіо та передачі регіональних редакцій UA: Українське радіо.

Ще один крок наблизив нас до наших слухачів. Тепер UA: Українське радіо Запоріжжя буде простіше й швидше знайти: додавши в закладинки сайт телеканалу, ви одразу ж маєте доступ і до радіо”, — говорить лінійна продюсерка Українського радіо у Запоріжжі Людмила Долженко.