UA: ЗАПОРІЖЖЯ – інформаційний партнер «Khortytsia Freedom»

UA: ЗАПОРІЖЖЯ – інформаційний партнер «Khortytsia Freedom»

29 сер. 2019

31 серпня і 1 вересня у Запоріжжі відбудеться масштабний музичний фестиваль «Khortytsia Freedom». UA: ЗАПОРІЖЖЯ інформаційний партнер події.

«Khortytsia Freedom» масштабна фестивальна подія, яку не міг обійти увагою Суспільний мовник Запоріжжя. Ми транслюватимемо виступи на Wake up stage, де виступатимуть гурти і виконавці, кар’єра яких тільки починається, і маємо надію, що станемо містком від артистів до нової аудиторії», прокоментувала партнерство продюсерка UA: ЗАПОРІЖЖЯ Наталія Андреєва.

Фестиваль «Khortytsia Freedom» відбувається в Запоріжжі вдруге. Як розповіли організатори, цього року в ньому візьмуть участь більше 30 гуртів, які виступатимуть на трьох майданчиках: Freedom stage, Ethno stage та Wake up stage. Відкривають фестиваль на всіх сценах запорізькі гурти.

У студії «Ранок: Запоріжжя» представниця організаторів Катерина Симонова (начальниця управління туризму Департаменту культури і туризму Запорізької міськради), розповіла про особливості цьогорічного фестивалю та хедлайнерів:

«У нас цього року три сцени. Третя сцена народилася не просто так. У нас дуже багато запитів завжди від гуртів, які хотіли б виступити. На сьогодні це вже відомі виконавці (це вже є бренд), а також це молоді виконавці, молоді гурти, які тільки починають свою кар’єру. І тому ми вирішили зробити конкурсну програму, де всі охочі могли зареєструватися, було голосування, і ось саме на Wake up stage у нас переможці цього голосування, які набрали найбільшу кількість голосів, і два хедлайнери: перший день це гурт YUKO і другий день – це ALYONA ALYONA».

На локації Wake up stage працюватиме ПТС UA: ЗАПОРІЖЖЯ (пересувна телевізійна станція) і транслюватиме виступи гуртів на сторінці каналу в мережі «Фейсбук» та на телебаченні. У перервах між виступами музикантів ведучі виїзної студії спілкуватимуться з ними. Початок стріму з Wake up stage в суботу 15:40, а початок прямого ефіру на телебаченні 19:10. У неділю трансляція на Фейсбук почнеться з 16:20, а на телебаченні з 17:30.

Місце проведення фестивалю «Khortytsia Freedom» парк Металургів, площа біля Планетарію.

Початок о 15:00.

Вхід вільний.