UA: ЗАПОРІЖЖЯ розкаже про тих, хто працює за кадром 

UA: ЗАПОРІЖЖЯ розкаже про тих, хто працює за кадром 

14 лис. 2019

«Знайомство: кадр за кадром» - проєкт із такою назвою підготували на  UA: ЗАПОРІЖЖЯ до Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку. Це професійне свято в Україні відзначають щорічно 16 листопада. 

Новий проєкт – це цикл інстаграм-сторіз, створених із фото та відео, який має на меті розповісти аудиторії про тих, хто працює на телебаченні і радіо, але залишається за кадром.    

«Кожного разу, коли відзначають День працівників радіо, телебачення та зв`язку, то чомусь найчастіше згадують та вітають журналістів. Натомість ми всі усвідомлюємо, що і телебачення, і радіо -  це настільки командна робота, що створювати контент самотужки просто не реально. Неможливі якісні аудіовізуальні засоби масової комунікації без режисерів, монтажерів, операторів, системних адміністраторів, режисерів ефіру, освітлювачів, звукорежисерів тощо. На жаль, ці люди часто залишаються за кадром  і не отримують своєї заслуженої слави. Тож ми подумали: а чому б не виправити ситуацію і не показати тих, хто створює телебачення та радіо, але залишається невидимим для авдиторії? – розказує про ідею проєкту продюсерка UA: ЗАПОРІЖЖЯ Наталія Андреєва. 

Спеціально для «Знайомство: кадр за кадром» відзняті коротенькі відео із тими, кого в ефірі зазвичай не побачиш. Наталія Андрєєва шкодує, що немає можливості зробити такі сторіз про всіх, хто працює у команді  UA: ЗАПОРІЖЖЯ.

 До проекту долучилися журналісти та ведучі телевізійних і радіопрограм. У своїх фотозізнаннях вони розказують, чому обрали для роботи саме Суспільне, і що їх мотивує.  Проєкт ««Знайомство: кадр за кадром» адресовано підписникам у мережі Instagram та Facebook. 

Із сьогоднышнього ранку сторіз будуть поступово викладатися на офіційних сторінках UA: ЗАПОРІЖЖЯ у соціальних мережах.