На Запорізькій філії Суспільного стартували новорічні проєкти

На Запорізькій філії Суспільного стартували новорічні проєкти

23 гру. 2019

Запорізька філія Суспільного мовника України розпочинає святкові ефіри. З нагоди зимових свят, які стартували з Дня святого Миколая, і завершаться Водохрещем, творчі колективи регіонального радіо та телебачення готують своїй аудиторії багато приємних ефірних дарунків. На філії оголошена готовність номер один ділитися святковим настроєм. 

Редакція ранкового шоу вирішила збагатити глядачів інформацією, яка не тільки забезпечить підйом рівня святковості духу, а й допоможе створити відповідну атмосферу вдома чи в офісі та приємно здивувати членів своєї родини. Ранківці вже відзняли і готують ще багато корисного відеоматеріалу, порад та підказок,  чим щиро будуть ділитися з глядачами впродовж передноворічного тижня. Як накрити святковий стіл, як зварити смачну кутю, у що вбратися на корпоратив, з чого і як виготовити новорічні прикраси – на ці та інші питання знайдуть відповіді глядачі ранкових ефірів UA: ЗАПОРІЖЖЯ. Починаючи з понеділка в ефірі програми «Ранок: Запоріжжя» — майстер-класи від умільців хендмейду. Майстри та майстрині  будуть ділитися своїми вміннями робити світ яскравішим та святковішим як в прямому ефірі програми, так і в сюжетах, що записані в майстернях. 

24 грудня  ефір ранкового шоу буде присвячений Різдву, що відзначають 25 грудня. У програмі – відеовітання вірянам від єпископа-помічника Харківсько-Запорізької дієцезії Римо-Католицької Церкви Яна Собіло,  єпископа Запорізького та Мелітопольського Православної церкви України Фотія та від настоятеля Запорізької парафії Святого Архистратига Михаїла Української греко-католицької церкви о. Андрія 

Крім того, на глядачів UA: ЗАПОРІЖЖЯ очікує ексклюзивний музичний подарунок. Це – святковий концерт із найкращих виступів музичних колективів, що відбувалися у студії Суспільного Запоріжжя протягом року у рамках спецпроєкту «Квартирник на Суспільному». А ролики-вітання  від команди Суспільного, що лунатимуть в ефірі протягом тижня, мають за мету підняти настрій тим, хто приєднається до святкової трансляції UA: ЗАПОРІЖЖЯ. Короткі відео несуть багато світлих побажань улюбленим слухачам та глядачам. https://www.facebook.com/watch/?v=436184553994589

28 грудня о 20:20 в ефір UA: Українське радіо Запоріжжя вийде підсумкова програма «Палітра».  За минулий рік редактори радіопрограми підготували та видали на розсуд слухачів 180 оригінальних матеріалі, які були присвячені культурно-мистецьким подіям у Запорізькій області.  Остання в цьому році програма «Палітра» підведе підсумки культурологічного життя регіону. Ведучі Оксана Гладій та Елла Філоненко нагадають про найяскравіші культурні  моменти, які прожило Запоріжжя в році, що минає. Крім того, в ефір готується сюжет про видання хрестоматії «Письменники Запоріжжя». На думку авторів програми, це – видатна культурологічна  подія, бо до цього часу в Запоріжжі не було жодного видання, в якому б була зібрана інформація про письменників, що народилися та творили у цьому регіоні. 

Найбільш значні події краю будуть згадані і в підсумковому випуску програми «На часі». Програма вийде в ефір в передостанній день року за участю всіх трьох ведучих. Герман Дубінін, Володимир Герасін та Володимир Єгунов обговорюватимуть найяскравіші моменти суспільно-політичного життя та те, який вплив вони мали на регіон і його мешканців. Про це – 30 грудня о 17-30 на UA: Українське радіо Запоріжжя.

За словами продюссерки UA: ЗАПОРІЖЖЯ Наталії Андреєвої, свткові ефіри – це фінальний акорд роботи філії у цьому році, який зарядить глядачів та слухачів щастям та огорне теплом. 

«2019-й був дуже складним для філії роком: нам багато доводилося починати з нуля, робити помилки, виправляти їх, виносити з них уроки, експерементувати, досліджувати, аналізувати, заглиблюватися, посилятися знову, виправляти помилки, вчитися на них і ставати кращими – і так по колу. Звісно, це все відзначалося і на телерадіоетерах. Чесно кажучи, наприкінці року ми всі виснажені. Однак в останні дні 2019 року не могли залишити нашу аудиторію і без насправді святкових та позитивних миттєвостей. Ми подумали: а чи вистачить у нас сил та натхнення на ще один, фінальний акорд, який наших глядачів та слухачів зарядить щастям, підбадьорить, огорне теплом та запевнить, що все буде добре? Відповідь була – так. Тож переймайте святковий настрій від команди UA: Запоріжжя та залишайтеся з нами у новому 2020-му!» —  закликала Наталія Андреєва. 

Нагадаємо, дивитися телеканал UA: Запоріжжя онлайн можна на нашому  сайті, а також на сторінці у Facebook. Слухати UA: Українське радіо Запоріжжя на хвилях у Запоріжжі  — 103, 7, Бердянськ – 88,4, Мелітополь 107,7, Камиш-Зоря – 102, 3, Оріхів – 100,1.