Суспільне Запоріжжя стало інформаційним партнером

Суспільне Запоріжжя стало інформаційним партнером "InCo Forum 2018"

12 жов. 2018

Міжнародний форум інтеграції та кооперації "InCo Forum 2018" проходив у Запоріжжі 11 та 12 жовтня. Для налагодження зв’язків й подальшого соціально-економічного розвитку регіону збиралися представники українського бізнесу, територіальних громад, організацій з підтримки бізнесу в Україні та за кордоном, інвестиційних інституцій, ділових і експертних кіл, фінансово-банківських та промислових установ. Суспільний мовник Запоріжжя став інформаційним партнером події.

"Ми, як суспільний мовник, розуміємо необхідність підтримувати регіональні бізнес-ініціативи. Тим паче, що у випадку "InCo Forum" йдеться про бізнес, започаткований в об’єднаних територіальних громадах, що утворилися у рамках процесу децентралізації. Пропозиція інформаційного партнерства виникла і була реалізована дуже оперативно: розуміючи важливість заходу, ми радо відгукнулися на запрошення Запорізької торгово-промислової палати. Також досягнуті домовленості про подальшу співпрацю", – зазначила продюсерка суспільного мовника Запоріжжя Наталія Андреєва.

На "InCo Forum 2018" діяли три презентаційні майданчики: "Кооперація територіальних громад", "Будівництво та енергозбереження", "Зроблено в Запоріжжі". Територіальні громади демонстрували свої проекти – товари та послуги, а інвестори мали змогу ознайомитись із ними й домовитись про майбутні інвестиції.

"Як правило, громади хочуть залучити інвестиції у ті сфери, в яких мають ресурси: територія, земля, здебільшого це сільськогосподарський напрямок, плюс розвиток переробки продукції, яку сьогодні вирощують", – зазначив в інтерв’ю журналістам Суспільного президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов.

Запорізька область належить до трійки лідерів серед регіонів України за показником залучення інвестицій.