Суспільне Запоріжжя інформаційно підтримало талант-шоу

Суспільне Запоріжжя інформаційно підтримало талант-шоу "Гармонія краси"

17 гру. 2018

У Запоріжжі вп’яте відбувся фестиваль "Гармонія краси" — талант-шоу серед вихованців інтернатних закладів, реабілітаційних центрів, прийомних сімей Запоріжжя та області. Цього року в ньому взяли участь 6 хлопчиків і 6 дівчаток віком від 5 до 12 років. Понад два місяці репетицій, підготовка творчих номерів та фінальний гала-концерт — Суспільне Запоріжжя висвітлювало всі етапи талант-шоу.

"Проект "Гармонія краси" вже кілька років поспіль є тією темою, котру наші журналісти висвітлюють у теле- та радіовипусках новин, ранкових шоу, культурних програмах. У цьому талант-шоу вихованці соціальних закладів Запорізької області демонструють власні здібності у творчості, спорті, мистецтві тощо. Суспільний мовник Запоріжжя має за честь бути інформаційним партнером проекту, який допомагає дітям часто зі складною долею повірити у власні сили, стати впевненішими, розкритися, надихнутися досягати успіхів", — зазначила продюсерка суспільного мовника Запоріжжя Наталія Андреєва.

За словами організаторів "Гармонії краси", одна з головних цілей талант-шоу — зміцнити віру дітей у власні сили, а також можливість знайти батьків та нових друзів.

"Коли дитина тривалий час перебуває в інтернаті, то з часом зневірюється в тому, що може знайти батьків. Тоді вона починає казати, що хоче айфон або якусь іграшку. Але найголовніший і найважливіший подарунок для дитини — це все ж таки сім’я", — розповів Микола Колодяжний, медіа-координатор талант-шоу "Гармонія краси", директор благодійного фонду "Імпульс.UA".

Під час гала-концерту учасники талант-шоу демонстрували власну майстерність в артистичності, танцювальних і музичних номерах. Усі фіналісти отримали номінації. Переможцями конкурсу — Міс і Містер "Гармонія краси" — стали 6-річна Таїсія Онищенко (школа-інтернат №7) та 7-річний Михайло Поздін (школа-інтернат №1).

Фото надані творчим об’єднанням "Tabby cat"