Запорізька філія Суспільного запустила нове ранкове шоу

Запорізька філія Суспільного запустила нове ранкове шоу

5 січ. 2018

Нове шоу "Ранок: Запоріжжя" стартувало 2 січня о 7 ранку в ефірі Запорізької філії "Національної суспільної телерадіокомпанії України".

Ведучі проекту щоранку розповідають про цікаві події міста й області, ведуть прямоефірні інтерв`ю із запрошеними гостями. Також у програмі – прямі включення інформаційних випусків "Телекур`єра" з ведучою Мариною Моісеєнко.

По буднях з 7:00 до 9:00 в прямому ефірі по черзі працюватимуть четверо ведучих – Антоніна Романюк, Юрій Пода, Ілона Байбара та Віталій Бабенко. З понеділка по п’ятницю програма міститиме рубрики "Уроки української", "В тренді", "Дитяча сторінка", "Культогляд", "Курйозний Інтернет", "Життя в квадраті", "Арт-погляд", "Музnews", "Історичний лікнеп".

Також нове шоу розважатиме і допомагатиме глядачам прокинутися у вихідні дні. Теми "Ранків" у вихідні: "Інтелектуальний сніданок", "Книжкова полиця", "Є таке слово" (рубрика про діалектизми), "Що подивитися", "Легенди Запоріжжя".

По суботах програма виходитиме в ефір з 8:00 до 9:45, а у неділю – з 9:00 до 9:45. У студії працюватиме продюсерка й телеведуча Наталія Андрєєва.

"Це для нас вагомий крок. Вперше ранкові шоу виходять у прямому ефірі. У такий спосіб ми намагаємося залучити більше глядачів, заохотити та зацікавити новим осучасненим контентом. Прямі ефіри – це можливість буквально почути свого глядача завдяки телефону, Інтернету. Тепер ми маємо можливість спілкуватиме в інтерактивному режимі", – зазначила продюсерка Наталія Андрєєва.

Нагадаємо, в усіх філіях Суспільного відбувається уніфікація роботи: кожен регіональний мовник випускатиме ранкову програму, випуски новин протягом дня та підсумкову програму ввечері синхронно з іншими регіонами.