Запорізька філія Суспільного запрошує до фан-зони Євробачення-2018

Запорізька філія Суспільного запрошує до фан-зони Євробачення-2018

11 тра. 2018

У приміщенні Запорізької філії Суспільного (вул. Олександра Матросова, 24а) 12 травня з 20:00 до 01:00 діятиме фан-зона Євробачення-2018. Таким чином регіональна дирекція підтримала ініціативу колег з центрального офісу ПАТ "Національна телерадіокомпанія України", де фан-зона міжнародного пісенного конкурсу працює з 3 травня.

Окрім перегляду фіналу головного музичного шоу Європи, команда Запорізької філії Суспільного запрошує усіх охочих на екскурсію студіями телецентру. А музичний супровід вечора забезпечать запорізькі музиканти: Валентин Терлецкий, Тарас Василенко, Юрій Макаренко, а також гурт Фranko’ у неповному, але вагомому складі. 

Вхід – вільний, проте кількість місць обмежена. Реєстрація – за посиланням.

"Цей пісенний конкурс – те, що об’єднує усю Європу. Тож, можливо, він допоможе об’єднати і Запоріжжя? Ми дійсно хочемо, аби наші телеглядачі та радіослухачі прийшли до нас у гості, поспілкувалися із журналістами та ведучими, побачили як ми працюємо, зрозуміли, що Суспільне – це для них та заради них. Більше того, ми бачимо у цьому ще одну мету – тімбілдинг. Адже співробітники – і творчі, і технічні – із натхненням поставилися до ідеї, почали робити цікаві пропозиції щодо наповнення заходу. Ми побачили, що подібні проекти – це синергія, яка дає непогані результати", – каже продюсерка філії Наталія Андреєва.