Підсумковий випуск новин - 03.11.2020

3 лис. 20:40


В цьому випуску:

Підготовче судове засідання у справі колишнього керівника парку «Дубовий Гай» Олега Комаренка перенесли – через його хворобу. 

Станом на 18-ту годину запорізький обл/виборч/ком прийняв 65 протоколів від територіальних виборчих комісій із 67 наявних. Як обласна комісія приймала документи в останній день роботи - бачили журналісти Суспільного. 

У Бердянську тимчасово призупинили проведення ПЛР-тестів на covid-19. Про це кореспондентам Суспільного телефоном повідомив директор Бердянського територіального медичного об’єднання Дмитро Єгоров. За його словами, ПЛР-тестування хворим, які перебувають на стаціонарному лікуванні не роблять через відсутність витратних матеріалів – аплікаторів та пробірок. Проте, закон дозволяє здійснювати виписку тих, хто одужав, на підставі імунно ферментного тесту.

427 нових випадків захворювання на коронавірус зафіксували в області минулої доби – це новий анти рекорд в області – повідомили сьогодні в лабораторному центрі. Зокрема, ковід-19 діагностували у 12 дітей та 18-ьох медиків. Від початку пандемії в регіоні зафіксували 10 тисяч 370 випадків захворювання на коронавірус.  123 - померли від ускладнень. 

 

На Запоріжжі двоє хлопчиків 6-ти та 9-ти років отруїлися чадним газом – їх шпиталізували до лікарні. Як розповіли сьогодні у пресслужбі ДСНС області, подія сталася 2 листопада у селі Семенівка Мелітопольського району. Ознак горіння у приміщенні виявлено не було. Ймовірно, причиною отруєння стало не правильне використання пічного опалення у житловому приміщенні. Наразі життю дітей нічого не загрожує, станом на сьогодні їх перевели до терапевтичного відділення. За цим фактом у поліції триває розслідування.

У Бердянську поліцейські затримали водія, який напідпитку скоїв смертельну ДТП. Як повідомили у пресслужбі Нацполіції, аварія сталася на проспекті Східному, 2 листопада. Водій автомобіля «Сузукі» збив 45-річну жінку, яка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Від отриманих травм жінка померла в лікарні. 

Сім тисяч гривень - така сума коштувала життя 74-річному чоловіку з села Вознесенка Мелітопольського району. 

Журналісти Суспільного отримали відповідь на інформаційний запит стосовно термінів початку капітального ремонту аварійного будинку номер 144 по проспекту Соборному. 

Запоріжанці, яка виховує 5-х дітей, двоє з яких з інвалідністю, допомагають продуктовими наборами благодійний фонд «Карітас» та небайдужі містяни. Також жінка немає належних умов для проживання, тож мешкає в тимчасовій квартирі. В ситуації розбирався Герман Дубінін. 

 

Інші випуски
Більше відео