Підсумковий випуск новин - 04.11.2020

4 лис. 12:49


В цьому випуску:

- У Запоріжжі призупинили пільговий проїзд у громадському транспорті для людей похилого віку.

- Три адміністративні протоколи  були складені на працівників поліції що порушували карантинні норми. Випадки були зафіксовані в Мелітополі та Енергодарі Про це сьогодні, відповідаючи на запитання Суспільного, повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Запорізькій області Павло Карабута. Він також розповів і про кількість поліцейських, які знаходяться на лікарняному, в тому числі з діагнозом COVID-19. 

- П’ятеро людей із діагнозом ковід-19 померли в області минулої доби. Всі вони мали супутні хронічні захворювання, зокрема, серцево-судинні патології – повідомили сьогодні в обласному лабораторному центрі. Також виявили і 431 новий випадок захворювання на коронавірус.  Ковід-19, зокрема, діагностували у 17-ти дітей та 41 медика. Всього ж, з початку пандемії, в регіоні зафіксували 11 тисяч 228 випадків захворювання. 128 - померли від ускладнень. 

- Запорізькі учні  5-11 класів перейшли на дистанційне навчання з 2 листопада.  Про те, як організували онлайн-навчання у гімназії гуманітарного профілю № 25 - у матеріалі журналістів Суспільного. 

- Неявка Бердянської міської ТВК унеможливлює встановлення підсумків голосування, й зараз в ОВК розглядається питання щодо витребування виборчої документації за допомогою правоохоронних органів, - пояснив голова Запорізької обласної виборчої комісії Віталій Борисенков. 

- Господарський суд Запоріжжя закрив справу про банкрутство державного підприємства «Дослідне господарство «Таврія», що у Веселівському районі. Засідання відбулося вчора, 3 листопада. 

- 9-х людей, з них 3-х дітей врятували з пожежі бійці головного управління ДСНС Запорізької області вранці 4 листопада. Подія трапилася в багатоповерховому будинку по вулиці Дегтярьова Дніпровського району Запоріжжя. 

- У Запоріжжі попрощались із головою Кошової управи Братства ОУН-УПА Запорізького краю, членом правління Запорізької обласної організації Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка Михайлом Калиняком. 

- Запорізькі рятувальники отримали сьогодні 3 нових аварійно-рятувальних автомобілі, призначені для ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод. 

- Гра третього  туру етапу Ліги Європи відбудеться завтра на запорізькому стадіоні «Славутич-Арена».  

Інші випуски
Більше відео