Підсумковий випуск новин - 06.11.2020

6 лис. 19:05


Два міста та чотири райони  запорізької області потрапили до червоної карантинної зони.З 9 листопада  та упродовж двох тижнів обмеження діятимуть в Запоріжжі, Мелітополі,Новомиколаївському, Оріхівському, Пологівському та Чернігівському районах Запорізької області. Рішення ухвалила сьогодні на позачерговому засіданні Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Перехід до червоної карантинної зони обумовлений високим показником захворюваності на Ковід-19.

 446 нових випадків захворювання на коронавірус зафіксували в області минулої доби – повідомили сьогодні в обласному лабораторному центрі. Зокрема, ковід-19 діагностували у 15 дітей та 31 медика. Всього ж, з початку пандемії, в регіоні зафіксували 12 тисяч 196 випадків захворювання на коронавірус. 128 - померли від ускладнень.

Ліжкомісця для пацієнтів з COVID-19 в Запоріжжі заповнені більш ніж на 70%.

Низька явка на виборчі дільниці, карантинні заходи, які налякали потенційних виборців, нова система голосування та зневіра людей у певні зміни – основні причини, які зумовили результати місцевих виборів 2020 року. Про це  розповіли представники громадської ініціативи «Регіональної Виборчої Ради Запоріжжя» під час пресконференції «Місцеві вибори: результати та висновки». Захід відбувся у «Медіа агенції регіональних ініціатив».

Інтерактивний урок безпеки для учнів 1-2 класів провели сьогодні у запорізькій школі № 15 фахівці рятувальної служби.  

Під’їзди до гілки балочного мосту через Дніпро, яка, за планами будівельників, буде готова до кінця цього року, вже повністю забетоновані.

Встановити у дитячих садках відеокамери пропонують жителі Запоріжжя. Відповідне звернення зареєстрували на сайті електронних петицій. Чому на думку запоріжців необхідно встановити відео фіксацію в дошкільних навчальних закладах, дізнавалися журналісти Суспільного.

Гандболісти збірної України розпочали відбіркову кампанію до Євро-2020.

У Запоріжжі  відбувся матч групового етапу Ліги Європи. 

Інші випуски
Більше відео