Підсумковий випуск новин | 17.11.2020

17 лис. 16:36


В цьому випуску про таке:

Масову загибель риби у Молочному лимані зафіксували під час рейду працівники Азовського рибоохоронного патруля поблизу Кирилівки 16 листопада. На одному квадратному метрі виявили від 300 до півтисячі екземплярів загиблої азовської хамси, повідомили у себе на сторінці представники Держрибагенства України. Про факт загибелі в Приазовському національному природному парку знають, зазначив його директор Дмитро Воловик. Втім, причин для хвилювання немає, запевнив посадовець, оскільки це природній процес.

 

 

 

Верховна Рада України сьогодні не підтримала у першому читанні законопроєкт, котрий мав би відтермінувати до 2022 року застосування касових апаратів для спрощеної системи оподаткування малого й середнього бізнесу. Підтримали цей законопроєкт 17 народних депутатів, 288 голосували проти.

 

 

 

Студенти  Запорізького Державного медичного університету, разом із викладачами, під час навчання розробили комплекс вправ для зміцнення організму. На їхню думку, ці вправи допоможуть у профілактиці коронавірусної хвороби та реабілітації після неї. Показали рухи кореспондентам Суспільного під час онлайн пари.

 

Через розширення навчального корпусу у Веселянському НВК, що в Запорізькому районі, руйнують фасад історичної будівлі. Це – найстаріша споруда архітектурного комплексу, зведеного наприкінці 19-го століття. Представники громадської організації «Ритон» б’ють на сполох: необхідно врятувати старовинну будівлю від руйнації. У який спосіб – з’ясовували журналісти Суспільного.

 

Науковці Національного заповідника «Хортиця» завершують на острові археологічний сезон. Цьогоріч досліджували земельну ділянку у Совутиній балці, на північно-східній території. Знайдені в ній артефакти свідчать: це, ймовірно, козацький зимівник. Завершальний етап розкопок бачили журналісти Суспільного.

 

 

 

Інші випуски
Більше відео