Підсумковий випуск новин | 19.11.2020

19 лис. 18:00


9 років ув’язнення з трирічною забороною керувати транспортними засобами – такий вирок ухвалив Василівський районний суд водію «Камаза», який спричинив смертельну аварію. Про це вчора повідомили на офіційному сайті Запорізької обласної прокуратури.

«Мотор» здобув другу поспіль перемогу в групі Ліги чемпіонів.  Вчора, 18 листопада запорізька гандбольна команда зіграла на виїзді проти хорватського «Загреба». Це був другий поспіль виїзний матч проти безпосереднього конкурента у боротьбі за вихід до плей-оф Ліги чемпіонів. Минулого туру "моторівці" на виїзді здолали гравців словенського «Целє», а вчора з мінімальним рахунком обійшли гравців «Загребу». У першому таймі господарі мали перевагу у три мячі, однак, у кінці першого тайму "Мотору" вдалося зрівняти рахунок та вийти вперед. Перша половина зустрічі закінчилася з рахунком 13:13. У другому таймі підопічним Гінтараса Савукінаса вдалося встановити перевагу у кілька м’ячів і втримати такий хід гри до фінальної сирени - 23:24 на користь «Мотору».

 

 

З початку року податківці області здійснили 135 документальних перевірок суб’єктів господарювання, яких підозрювали у несплаті податків і зборів під час сплати доходів громадянам.

 

15 білих та сірих лебедів залишилися зимувати на озері поблизу села Тихонівка, що на Мелітопольщині. Влітку місцеві жителі їх нараховували до півтори сотні. Журналістам Суспільного селяни розповіли: лебеді прилітали сюди на зимівлю з 70-х років минулого століття, коли на річці Арабка створили водоймище площею в 72 гектари. Після того, як невідомий розорив їхні гнізда, дикі птахи відлетіли. А 40 років потому повернулися до тутешніх місць. Окрім лебедів, тихонівський став дає прихисток іншим водоплавним – крИжням, лисУхам, ниркАм, крохалЯм. Взимку місцеві жителі підгодовують пернатих сусідів.

 

 

Інші випуски
Більше відео