Вакцинація від КОВІД-19. Старости в тергромадах. Запорізькі “Магніти України”

3 лют. 19:00


Вакцинація від КОВІД-19 на старті! 29 січня під час засіданнія урядової комісії було представлено календарний план вакцинації населення України у 2021 році. Коли плануються щеплення від КОВІД-19 у Запорізькій області говоримо з гостею студії завідувачкою відділенням організації епідеміологічних досліджень Запорізького обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я, обласною координаторкою з вакцинації Мариною Колеровою.

У Верховній Раді зареєстрований законопроєкт №4535 щодо нового статусу старости в громадах. Тож, які зміни пропонуються та чому важливий інститут старост у сільській місцевості про це говоримо із ТЕТЯНОЮ БОРДЮГ КЕРІВНИЦЕЮ ЗАПОРІЗЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ОФІСУ ПРОГРАМИ «U-LEAD З ЄВРОПОЮ».

Національний заповідник «Хортиця» і Кам’яна Могила стануть головними об’єктами краю, на яких 2021 року буде сконцентровано увагу в рамках державного проекту «Магніти України». Говоримо із Владиславом Мороко - директором Департаменту культури, туризму, національностей і релігій ЗОДА.

Також дивіться у новинах:

  1. У Запоріжжі обладнують нічний притулок для бездомних

  2. В обласному центрі відбувся стартовий матч Сеха-Ліги

  3. Рятувальники проводять конкурс дитячих малюнків та робіт декоративно-ужиткової творчості серед дітей

Інші випуски
Більше відео