БЦЖ та туберкульоз. Стратегія регіонального розвитку. Питна вода

24 бер. 19:00


     Щороку 24 березня у всьому світі відзначається Всесвітній день боротьби з туберкульозом. Яка ситуація у Запорізькій області щодо рівня захворюваності та коли у пологових будинках з*явиться вакцина БЦЖ — говоримо у програмі із Іриною Дорошенко, головою правління БО “Мережа 100 Відсотків Життя. Запоріжжя”.

 

      Розробити нову ідентичність та сприяти соціальній згуртованості. - Таку ідею запропонували учасники Національної платформи «Діалог про мир та безпечну реінтеграцію», що працювала сьогодні у Запоріжжі. Зокрема, йшлося і про розроблення регіональної стратегії. Гостя студії - Маргарита Трипольська, кандидатка юридичних наук, доцентка.

   

     Також дивіться у новинах:

 

    Питна вода у Кирилівці. Кількість відпочивальників на Азовському узбережжі щороку зростає, але чи вистачить на всіх якісної питної води цього сезону? З’ясовував журналіст Суспільного Валентин Пересипкін.

 

    4000 саджанців для озеленення півдня України підготували працівники Мелітопольського лісового господарства. Подробиці у матеріалі журналістки Суспільного Ольги Ларіонової.

 

   У Запоріжжі відбувся матч гандбольного чемпіонату країни за участю двох провідних вітчизняних клубів

Інші випуски
Більше відео