Підсумковий випуск новин | 01.04.2021

1 кві. 14:53


 

Через пандемію у Запорізькій області зменшилась кількість донорів  крові,  втім нестачі самої крові немає. Про це сьогодні Суспільному повідомила  завідувачка відділом комплектування донорських кадрів Запорізького обласного центру служби крові Олена БоловІнова. Детальніше про це далі у сюжеті Суспільного.  

 

 

З інвалідів 1 та 2 групи вимагали гроші за нейрохірургічні операції у запорізькій міській лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги. Підозрюють у цьому групу посадовців медустанови. Кілька таких фактів задокументували слідчі СБУ, спільно з поліцією та прокуратурою. Про це сьогодні кореспондентам Суспільного повідомив речник Служби безпеки України в Запорізькій області Сергій Левченко.

До Суспільного звернулися жителі села ЗАПОРІЗЬКИЙ РАЙОН, НОВООЛЕКСАНДРІВКА зі скаргою, що в цьому населеному пункті Новоолександрівської територіальної громади у зв’язку з карантинними заходами припинили працювати школа й дитячий садок. На їхню думку, керівництво сільради не мало права закривати ці заклади. Чи це так, з’ясовували журналісти Суспільного.

 

Інші випуски
Більше відео