Підсумковий випуск новин | 13.04.2021

13 кві. 19:50


В цьому випуску:

- За пів години до початку роботи громадського транспорту о 16-00 у Запоріжжі, на зупинках його вже чекали десятки людей.  Деякі з них розповіли журналістам Суспільного, що стоять тут близько години.

-

Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій наполегливо рекомендувала департаменту освіти й науки облдержадміністрації повністю припинити роботу всіх шкіл, включно з 1-4 класами. Про це повідомив сьогодні на брифінгу голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух.

Громадський транспорт у Запоріжжі від сьогодні курсує за графіком: з шостої до 9:30  ранку та з шістнадцятої  до двадцятої години. Таке рішення ухвалили на засіданні міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 12 квітня. Про те, як запоріжці поставилися до таких нововведень - далі у сюжеті Суспільного.

До 15 років позбавлення волі загрожує підозрюваному у вбивстві свого знайомого. За добу після скоєного злочину чоловіка затримали поліцейські у Запоріжжі. Про це повідомили у відділі комунікацій Національної поліції в області.

 

 

 

Інші випуски
Більше відео