Майбутнє Хортиці. Збори тероборони. Перевірка стану доріг

16 кві. 19:00


Сьогодні у випуску:

300 військовослужбовців-резервістів бригади територіальної оборони взяли участь у позачергових зборах у Запоріжжі. На полігоні “Близнюки” провели стрілецький день для представників цього підрозділу. Сьогодні відбулося підбиття підсумків. Подробиці у студії — з Євгенієм Щербанем, командиром запорізької бригади територіальної оборони

Від 7 квітня інспектори відділу безпеки дорожнього руху розпочали проведення практичного етапу весняного комісійного огляду автомобільних доріг загального користування, як державного, так і місцевого значення, вулиць і залізничних переїздів. Чи вплине це на покращення стану доріг — говоримо із гостем студії - Артемом Бальвою, старшим інспектором відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в Запорізькій області.

Дивіться у випуску новин:

Майбутнє Хортиці. Національний заповідник “Хортиця” має бути не лише комплексом українських символів та ідеологом, а сучасним туристичним об’єктом з розвиненою інфраструктурою. Більше про майбутнє Хортиці знають журналісти Суспільного.

Патрульна поліція відзначає п`ять років від дня створення.

Учні 1-4 класів області з 14 квітня – на дистанційному навчанні. Як організований цей процес дізнавалися журналісти Суспільного.

Інші випуски
Більше відео