Мулові ставки у Балабиному. Музей на Хортиці. Вакцинація

20 кві. 19:00


Сьогодні у випуску:

Жителі трьох прилеглих до Запоріжжя селищ скаржаться на неприємний сморід з боку мулових майданчиків - очисних споруд КП «Водоканал». За їхніми словами, протягом десяти років ситуація лише погіршується. На всі звернення керівництва громади до «Водоканалу» щодо модернізації споруд чіткої відповіді не отримали. Журналісти Суспільного побували на місці та спробували з’ясувати, яким чином вміст та випари з мулових майданчиків впливають на стан навколишнього середовища. Тему продовжуємо обговорювати у студії з гостями: Володимиром Сосуновським, головою Кушугумської селищньої ради та Валерієм Еделєвим, заступником міського голови Запоріжжя з питань діяльності виконавчих органів ради.

Співробітники національного заповідника «Хортиця» анонсували початок капітальної реконструкції Музею історії запорозького козацтва. Відновлення роботи музею покладе початок створенню на острові комфортного, без бар’єрного простору для відвідувачів. Гість студії: директор національного заповідника «Хортиця» Максим Остапенко.

Дивіться у випуску новин:

Залишити під вартою до 27 травня включно без внесення застави та провести медичне обстеження підозрюваному – таке рішення Запорізького апеляційного суду стосовно громадянину Тунісу, який звинувачується у збуті наркотиків в особливо великих розмірах. Подробиці у сюжеті журналістів суспільного мовлення Запоріжжя.

У Запорізькій області триває щеплення трьома вакцинами проти COVID — 19: Ковішилд (Астра-Зенека), Короновак та Пфайзер. Детальніше про те, кого вакцинуватимуть у першу чергу — в матеріалі новинарів Суіпільного.

Двох їжаків випустили на Хортиці

Інші випуски
Більше відео