Вакцинація від КОВІД-19. Благодійні внески. Менонітські пам’ятки

21 кві. 19:00


Сьогодні у випуску:

    В Україні наразі триває щеплення трьома вакцинами проти COVID — 19: Ковішилд (Астра-Зенека), Короновак та Пфайзер. І сьогодні стало відомо, що Міністерство охорони здоров*я зареєструвало для екстренного використання вакцину АстраЗенека, вироблену в південній Кореї. Що відомо про ці вакцини, якими є їхні особливості - розкаже гостя студії Дарія Сімчук - лікарка анестезіолог, співзасновниця освітньої платформи Progress.

    Суспільне Запоріжжя продовжує висвітлювати ситуацію навколо Центру дозвілля дітей та юнацтва по Вознесенівському району Запоріжжя. Нагадаємо, що 25 лютого група батьків, чиї діти відвідують позашкільний навчальний заклад, звернулася до Суспільного мовника, аби озвучити озвучили ряд скарг до керівництва закладу, зокрема щодо вимагання обов’язкової сплати благодійних внесків. Яка ситуація зараз в закладі, і чи вирішилося питання — розкажуть Катерина Звєрєва, керівниця ГО “Хочу вчитися”, мама вихованок гуртка з вокалу “Асорті” та гуртка танців “Успіх” Олена Тарасенко та Марина Вегеліна - екскерівниця зразкового художнього колективу “Ансамблю естрадно-спортивного танцю “Міраж”

    Дивіться у випуску новин:

    Нову кисневу станцію ввели в експлуатацію у Запорізькій обласній інфекційній лікарні. Вона забезпечуватиме киснем 104 ліжко-місця у стаціонарному відділенні медзакладу.

    Чергове судове засідання у справі екс-начальника головного управління Міністерства внутрішніх справ у Запорізькій області Володимира Серби перенесли через неявку захисників обвинуваченого.

    Запорізькі оперативники карного розшуку викрили двох чоловіків, яких підозрюють у скоєні розбійного нападу на місцевого мешканця. 10 вживаних європейських трамвайних вагонів з Німеччини отримало Запоріжжя. Закупили їх у рамках програми «Запорізький трамвай».

    На острові Хортиця розпочалось будівництво Меморіалу менонітських пам’яток. Їх знайшли співробітники національного заповідника у 2019-му році на Верхній Хортиці.

Інші випуски
Більше відео