Запорізька міськрада. Розслідування в дитсадку. Музей побуту

27 кві. 19:00


Сьогодні у випуску: У Запорізького міського голови наразі 7 заступників. Більшістю голосів депутати звільнили секретаря Запорізької міської ради Геннадія Наумова та обрали нового - представника фракції “Слуга народу” - Анатолія Куртєва. Його кандидатуру підтримали 53 депутата. Про кадрові ротації у міськраді розкаже гість в студії - Дмитро Арабаджиєв, доктор політичних наук.

Дивіться у випуску новин: 4-річний хлопчик, який вчора впав із вікна другого поверху запорізького дитячого садочку “Евріка”, перебуває в реанімаційному відділені обласної дитячої клінічної лікарні. У нього - важка травма голови. А в дошкільному закладі правоохоронці та спеціальна комісія від міського Департаменту освіти проводять розслідування.

Запорізькі рятувальники розпочали планові щеплення проти COVID-19 вакциною “CoronaVac”. Сьогодні вакцинувалося 37 співробітників структурних та підпорядкованих підрозділів ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

За час пандемії у Запорізькій області від ускладнень Ковід-19 померло 1854 особи. Де ховати померлого від ускладнень недуги, та куди звертатися родичам та близьким? Та як діяти, якщо родич помирає у лікарні? Відповіді на ці питання шукали журналісти Суспільного. На острові Хортиця розпочав роботу Музей українського побуту. Новий культурно-історичний заклад працює на базі Кінного театру. Його колекція нараховує близько 1000 артефактів.

Інші випуски
Більше відео