Карантин на Великдень. Шахта в Степногірську. Перевірка церков | Сьогодні. Головне | 30.04.2021

30 кві. 19:00


Сьогодні у випуску:

У Запорізькій області на шахті у Степногірську демонтують обладнання та устаткування шахтного комплексу - вирізають металоконструкції. Такі дії можуть призвести до отруєння ґрунтових вод, а отже — до ситуації, за якої місто та регіон залишаться без води. Чи вдасться уникнути екологічної Катастрофи?” Подробиці - у студії Суспільного мовника про це розкаже Ірина Кондратюк — голова Степногірської селищної ради.

Якими будуть карантинні обмеження на свята? Як працюватимуть церкви, торговельні мережі та культурно-розважальні заклади? Про це розкаже гість студії - Микола Крохмаль - заступник начальника управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЗМР.

Дивіться у випуску новин:

Чим завершився суд за право опіки над дитиною між батьками: жителькою Запоріжжя та громадянином Мексики? Судові засідання тривали понад два роки. Подробиці у сюжеті журналістів Суспільного.

Напередодні Великодніх свят пожежні перевірили церкви Запорізької області

Незвичайні писанки створює запорізька художниця Яна Ясунас. Для цього використовує страусині яйця й вітражні фарби. Секретами майстерності поділилася з кореспондентами Суспільного Запоріжжя.

Інші випуски
Більше відео