Вартість проїзду? Патрульна поліція. Пластикові квіти та вінки

6 тра. 19:00


Сьогодні у випуску:

Перевірки на Великодні свята у Запоріжжі здійснювали правоохоронці, зокрема патрульні поліцейські. Їхня кількість була збільшена, аби контролювати дотримання карантинних правил. Окрім цього на окремих ділянка траси, були встановлені радари — труками. За допомогою цього приладу можна виміряти та зафіксувати з якою швидкістю рухається авто водія. Тож, які результати перевірок на дотримання карантинних правил та правил дорожнього року будемо говорити з гостею в студії Світланою Михайловською — начальницею управління патрульної поліції в Запорізькій області.

Ні — пластиковим вінкам та квітам! Які квіти нести на цвинтар в поминальні дні: живі чи штучні, виготовлені з пластику? Чим може бути небезпечний такий пластик, та чому варто відмовитися від звички нести на цвинтар штучні квіти — говоримо із гостею студії - Іриною Щетиніною - головою ГО «Запоріжжя без сміття».

Дивіться у випуску новин:

Результати службового розслідування нещасного випадку в дитсадку «Еврика»

Петиція проти підвищення цін на проїзд у громадському транспорті Запоріжжя, яку створив запоріжець Євген Прилуцький - набрала необхідну кількість голосів. Відтепер її мають розглянути депутати на сесії міськради. Про це далі у сюжеті Суспільного.

Мешканці Комунарського району Запоріжжя скаржаться на незадовільний стан внутрішньо-квартальних доріг та доріг загального користування. За їхніми словами, після зими стан асфальтового покриття погіршився. У ситуації розбирався Валентин Пересипкін.

Інші випуски
Більше відео