Підсумковий випуск новин | 07.05.2021

7 тра. 16:28


В цьому випуску:

 -Робоча група при Запорізькій облдержадміністрації сьогодні погодила локації, де будуть відбирати проби на місці майбутнього будівництва каолінового кар’єра. 

 - 45 тисяч українських бійців вилікували у зоні антитерористичної операції та операції об’єднаних сил учасники волонтерського руху стоматологів. У пересувних кабінетах на колесах безкоштовно зробили 4 тисячі стоматологічних операцій. І нині продовжують надавати безоплатну допомогу військовослужбовцям. А один із засновників цього руху - “стоматолог спеціального призначення”, запоріжець Володимир Стефанів із позивним “Шаман”. З ним поспілкувались журналісти Суспільного.

- Від сьогодні у Запоріжжі діють обмеження для жовтої зони зокрема відкриються всі непродовольчі магазини, торгові центри та ринки; скасовуються спеціальні довідки для проїзду у приміському та міському транспорті; заклади освіти запрацюють у звичному режимі з 11 травня.  Кінотеатри, театри та інші заклади культури мають заповнювати тільки половину місць. Заклади харчування будуть працювати до півночі за умови, що між столиками буде відстань від двох метрів. Окрім цього, можна буде відвідувати кладовища в поминальні дні в звичному режимі та в засобах індивідуального захисту.

 

 

 

 

Інші випуски
Більше відео