Послуги ЖКГ — що змінюється? Нові штами коронавірусу. “Ігри Героїв”

12 тра. 19:00


Сьогодні у випуску:

1 травня набув чинності Закон, котрим передбачені зміни у наданні послуг з житлово-комунального господарства. Що очікувати власникам багатоквартирних будинків — у студії Суспільного розкаже Любов Карпенко, голова правління громадської спілки “Запорізький ресурсний центр “Круг”.

Нові штами коронавірусу у Запорізькій області. В обласному лабораторному центрі з’явилося обладнання, яке допомагає визначати штами коронавірусу. Спеціальне обладнання закупили спільним коштом МОЗ та Всесвітньої організації охорони здоров’я – для лабораторій Запоріжжя, Києва, Львова, Харкова і Дніпра. Загалом в Україні виявлено циркуляцію 18 мутованих штамів, що походять із країн Європи (Італія, Данія, Бельгія, Велика Британія), Південної Америки, Азії та Австралії. У Студії суспільного мовника подробиці розкаже Марина Колерова - координаторка з вакцинації обласного лабораторного центру МОЗ України.

Дивіться у випуску новин:

Два місяці жителі третього під’їзду будинку по вулиці Гагаріна 1 живуть без газу. У ситуації розбиралася Дар’я Пасічник.

Плав-кран “Захарій” на ремонті. Чи вплине його відсутність на темпи будівництва запорізьких мостів дізнавався Валентин Пересипкін.

Ветеран АТО встановив новий рекорд на “Іграх Героїв”.

У Запоріжжі підбили підсумки 20-го обласного конкурсу «Господиня свого краю».

Інші випуски
Більше відео