Шкірвендиспансер залишився напризволяще. Цифровий паспорт. Протест

13 тра. 19:00


Сьогодні у випуску:

Біометричний паспорт та ID-картка у додатку “Дії” з 23 серпня 2021 року на законодавчому рівні стануть повним аналогом паперового та пластикового. Про це йдеться на сайті Міністерства цифрової трансформації України. Українці вже можуть користуватися цифровими паспортами в більшості життєвих ситуацій. Їх приймають ЦНАПи для надання державних послуг, державні установи та суди. Про це детальніше розкаже гість студії Олександр Харіна - начальник Управління ДМС України в Запорізькій області.

Чому споруда шкірвен диспансеру перебуває нині у занепаді — розкаже гість студії Вячеслав Колесников, голова спеціальної комісії облради з перевірки діяльності обласної інфекційної лікарні. Крім того, у студії поговоримо про нові деталі перевірки спеціальної комісії обласної ради щодо діяльності обласної інфекційної лікарні. Нагадаємо, 3 лютого 2021 року у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії медзакладу сталася пожежа, внаслідок якої загинули 4 людей. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Дивіться у випуску новин:

Жителі декількох бердянських гуртожитків сьогодні пікетували будівлю Управління забезпечення примусового виконання рішень у Запорізькій області.

Запорізькі громадські активісти стурбовані станом будівлі колишнього обласного шкірно-венерологічного диспансеру. Майно медичної установи, котра наразі знаходиться у стадії ліквідації, за словами містян розкрадається, а сама будівля останні півроку регулярно зазнає руйнувань від дій вандалів.

Понад 7 тонн гуманітарної допомоги отримали рятувальники Запорізької області від обласного осередку всеукраїнської громадської організації «Спілка молодих християн України». Сьогодні в Запоріжжі відсвяткували «Ураза – байрам». Цим святом завершується місячний піст мусульман.

Інші випуски
Більше відео