Захист прав дітей. Багатодітна родина. ЗНО

1 чер. 19:00


Сьогодні у випуску:

«Міжнародний день захисту дітей» щорічно відзначають 1 червня. Був заснований в листопаді 1949 р. у Парижі. Чи на сьогодні захищені права та інтереси дітей, та чи можуть діти скаржитися на їхнє порушення розкаже гостя в студії Інна Побельона — заступниця начальниці Служби у справах дітей Запорізької міськради.

Ми продовжуємо говорити про захист прав та інтересів дітей. Згідно з Конвенцією ООН «Про права дитини» повинно бути дбайливе ставлення до особистості дитини, її думки і поглядів. Чи дотримуються цих та інших принципів в прийомних родинах та дитбудинках сімейного типу, та чи були всиновлення під час карантину — розкажуть АНТОНІНА МАТВЄЄВА - НАЧАЛЬНИЦЯ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ; ГАЛИНА ГУК — ПСИХОЛОГИНЯ.

Дивіться у випуску новин:

Сьогодні ЗНО з української мови та літератури та окремо з української мови у Запоріжжі та області склали 7144 осіб. В Запоріжжі працював 21 пункт тестування.

У рамках освітньої реформи, з вересня цього року Запорізький класичний ліцей функціонуватиме як гімназія - без старшої ланки.

П’ятьох прийомних дітей виховують у родині Ганни та Андрія Цинцадзе, яка проживає у Василівському районі. Трьох наймолодших взяли із дитячих будинків місяць тому. Які стосунки нині в родині — далі у сюжеті.

Військовослужбовці 9-го полку оперативного призначення Національної гвардії України сьогодні відзначили 27-ому річницю створення підрозділу.

Інші випуски
Більше відео