Підсумковий випуск новин | 27.05.2021

27 тра. 14:59


Центр раннього втручання  Преображенської громади Пологівського району Запорізької області працює на базі дитячого садочка “Ромашка. Він є складовою освітнього комплексу Преображенської гімназії “Основа” та опікується дітьми до 4-х років з проблемами розвитку. У 2016 році фахівці центру потрапили до складу 5-ти команд Запорізької області, які в рамках програми ЮНІСЕФ навчалися на курсах надання послуг раннього втручання. Завдяки фінансуванню за цією ж програмою зробили ремонт у приміщенні та закупили необхідне розвиткове приладдя. Були також використанні кошти державної субвенції, долучилася громада.

 

Друге судове засідання у справі смертельного ДТП, що сталося 21 березня на Бородинській вулиці Запоріжжя, відбулось сьогодні у Ленінському районному суді.

 

Суддя ухвалив рішення розглядати справу у повному обсязі — з дослідженням всіх процесуальних документів.

 

 

У запорізьких школах сьогодні завершився навчальний рік. У зв’язку з карантинними обмеженнями, святкування скоротили. Департамент освіти і науки Запорізької міської ради рекомендував не проводити масові заходи за участі школярів, зокрема, «останні дзвоник» та випускні вечори. У кожному навчальному закладі самостійно визначалися з урочистостями на рівні окремих класів. Про це далі у сюжеті Суспільного.

 

Інші випуски
Більше відео