Переробка пластику. Ревіталізація річок. БФ у лікарні

3 чер. 19:00


Сьогодні у випуску:

Запорізькі екоактивісти планують відкрити першу в обласному центрі майстерню з переробки пластикових відходів. Де нині використовують пластикові відходи, та яке обладнання для цього треба — розкажуть у студії Ірина Щетиніна - голова ГО «Запоріжжя без сміття» та Іван Калоша — технічний менеджер проекту Plastic on.

У Запоріжжі має розпочатися ревіталізація та розчищення малих річок. Розчищення деяких мають завершити до кінця цього року, які заходи заплановані ще, та чим небезпечне забруднення таких водойм розкаже гостя в студії Тетяна Жавжарова — голова ГО “Екосенс”.

Дивіться у випуску новин:

Справу власниці нелегального приватного дитсадка, де понад року тому померла дитина, продовжують розглядати у Шевченківському районному суді Запоріжжя.

Запоріжець Сергій Плохой каже, що під час лікування його матері у відділенні хірургії 5-ої “Міської лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги” персонал закладу примушував його робити внески до благодійного фонду лікарні за безоплатні аналізи.

379 правопорушень у рибальстві та торгівлі рибою й раками викрив Запорізький рибоохоронний патруль з початку весняно-літньої нерестової заборони.

Запорізький ветеран АТО Євген Олексенко зарахований до Національної збірної України в міжнародних мультиспортивних змаганнях “Ігри героїв”.

Інші випуски
Більше відео