Чому бідують пенсіонери? Дислексія. Псевдоміськрада у Гуляйполі

11 чер. 19:00


Сьогодні у випуску:

Шість тисяч гривень. Такого розміру могла б бути середня пенсія в Україні, - про це говорять результати дослідження громадської організації CASE Україна «Чому бідують українські пенсіонери?» Про результати дослідження будемо говорити з експертом CASE - Любомиром Шавалюком.

Якщо ваша дитина не може навчитися читати, писати та плутає букви — за умови нормального розвитку та інтелекту — можливо, вона страждає на дислексію. За даними міжнародної організації “Дислексія Інтернешнл” від 5 до 10 % населення страждають на дислексію, що дорівнює приблизно 17% населення світу. Що це за хвороба, як вона впливає на навчання дітей, як допомогти — будемо говорити сьогодні у програмі із представниками громадської організації “ІТ-Майбутнє”, які займаються адвокацією та захистом прав людей з дислексією - Алісою Макаріхіною та Сергієм Піщуліним.

Дивіться у випуску новин:

Із запізненням на три години сьогодні розпочалася сесія Запорізької міськради, - подробиці у сюжеті журналістів Суспільного мовника.

У Гуляйполі намагалися створити псевдоміськраду – про це сьогодні Суспільному повідомив речник Служби безпеки в Запорізькій області Сергій Левченко.

35 років тому у Запорізькій області студія “Укртелефільм” знімала телеоперу “Запорожець за Дунаєм” – про долю козаків на чужині після знищення Запорозької Січі московськими військами.

Інші випуски
Більше відео