Підсумковий випуск новин | 10.06.2021

10 чер. 16:23


 

У Запоріжжі готують до виходу на лінію восьмий відновлений європейський трамвай. Про це сьогодні журналістам Суспільного повідомив заступник начальника трамвайного ДЕПО з виробничо-технічних питань комунального підприємства “Запоріжелектротранс” Артур Ісаєв. Транспортний засіб чеського виробництва фірми “Татра”  придбали у Німеччині, де він використовувався на трамвайних маршрутах Берліна. За словами Артура Ісаєва, капітальний ремонт вагону тривав не більше трьох тижнів, а подальший строк експлуатації - до 15 років.

 

Пришкільний табір денного перебування дітей працює у запорізькій школі № 15. Одній із 29-ти в місті, де їх відкрили з третього червня. Як організували дозвілля школярів на канікулах, 9 червня бачили журналісти Суспільного.

Баскетболісти “Запоріжжя” програли перший матч фінальної серії плей-офф “Прометею”. У Кам’янському, 9 червня, підлеглі Валерія Плеханова трималися на рівних із суперниками до середини другої чверті, після чого господарі майданчика почали відриватись у рахунку. До завершення матчу перевага «Прометея» склала 28 очок — 85:57. Другий матч фінальної серії до трьох перемог відбудеться також у Кам’янському — 11 червня. Потім продовження серії - 14 червня - гратимуть у Запоріжжі.                                            

Інші випуски
Більше відео