Звільнення працівників “ЗАлК”. Дитячий відпочинок. Донорська кров

14 чер. 19:00


Сьогодні у випуску: У Запорізькій області триває направлення дітей у літні табори. Про вартість дитячого відпочинку цього літа, а також про те, які категорії громадян мають право на пільгові путівки - говоримо з Ольгою Дроздовою, начальницею відділу оздоровлення дітей, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми Департаменту соціального захисту населення ЗОДА.

14 червня відзначається Всесвітній день донора крові. Слово "донор" з латинської означає "дарувати", адже при переливанні пацієнтові дарують життя. Тож, яка ситуація із донорами та запасами крові у Запоріжжі та області — будемо говорити із Ніною Орловською, завідувачкою відділення трансфузіології міської лікарні «Екстреної та швидкої медичної допомоги».

Дивіться у випуску новин:

Сімнадцять працівників Запорізького алюмінієвого комбінату торік у лютому звільнили з підприємства за прогули. Двоє з них - оскаржили це рішення у судах, де визнали незаконними дії керівництва комбінату. Але працівників на робочому місці не поновили. Чому - дізнавались журналісти Суспільного;

Близько 2000 підписів зібрали під резолюцією щодо відставки голови Запорізької облдержадміністрації, обласної ради, міського голови та керівника Національної поліції у результаті акції протесту, що відбулася 12 червня біля облдержадміністрації. У Запоріжжі визначили переможців та призерів чемпіонату України з вертолітного спорту.

Безпрограшну лотерею для донорів вперше влаштували у Запорізькому обласному центрі служби крові.

Інші випуски
Більше відео