Підсумковий випуск новин | 17.06.2021

17 чер. 20:40


Три запорізьких  курорти сьогодні підтопило через зливу. Зокрема, у Приморську родині відпочивальників із 5-ма  дітьми знадобилась допомога рятувальників. У Кирилівці вони витягли автомобіль із води. Підтопило також приватні будинки в Оріхові та Гуляйполі.

Третє судове засідання у справі смертельного ДТП, що сталося 21 березня на вулиці Бородинській у Запоріжжі, відбулось сьогодні у Ленінському районному суді. 

Голова Національного Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я в Україні Ярно Хабіхт вперше приїхав до Запоріжжя. 

 

Інформаційна кампанія щодо реформування шкіл, гімназій та ліцеїв у Запоріжжі й області недостатня. Такої думки родина колишнього дев’ятикласника Даниїла Лук’яненка, очільниця громадської організації «Хочу вчитись» Катерина Звєрєва та заступниця начальника управління Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації Галина Субота. Чому так сталося та як можна змінити ситуацію, з’ясовував Валентин Пересипкін.

 

«Запорізьку центральну районну лікарню» мають передати до комунальної власності однієї з трьох об’єднаних територіальних громад або міста Запоріжжя. 

Запоріжанка Тетяна БовтУта захистила бакалаврську роботу за підтримки «Піаніста Майдану» - українського музиканта й композитора Богдана. Він цілодобово грав під час Революції Гідності на Хрещатику у 2014 році. А сьогодні зробив це у «Хортицькому національному навчально-реабілітаційному багатопрофільному центрі». Як це було – бачили кореспонденти Суспільного. 

 

Запорізькі пара волейболісток - Ангеліна Хміль і Тетяна Лазаренко - виграли етап Світового туру з пляжного волейболу.  Змагання у столиці Болгарії фінішували 13 червня. Після тестування на коронавірусну інфекцію в аеропорту Бориспіль та отримання негативного результату, дівчата разом із тренером Василем Букіним повернулись до Запоріжжя. На першому домашньому тренуванні запоріжанок побував Валентин Пересипкін.  

Інші випуски
Більше відео