Моніторинг МОЗ та ВООЗ у Запоріжжі. Як позбутися амброзії? Будівництво мостів

18 чер. 19:00


Сьогодні у випуску:

    У Запоріжжі протягом двох днів 17 та 18 червня знаходилися із моніторинговим візитом представники МОЗ, НСЗУ та Всесвітньої організації охорони здоров’я аби подивитися, як організований процес вакцинації.  Детальніше про епідситуацію на ковід-19 та підсумки візиту говоримо із гостями в студії - Дмитром Степанським професором, членом національної технічної групи експертів з імунізації та Вусалою Аллахвердієвою, спеціалісткою з питань імунізації Бюро ВООЗ в Україні. 

    Запорізькі депутати під час засідання сесії міської ради 11 червня звернулись до депутатів обласної ради, а також до Кабінету Міністрів України з проханням розробити та впровадити обласну і державну програми боротьби з карантинними рослинами, щоб у кожній області, у кожному населеному пункті України комплексно велася боротьба з карантинними рослинами. Детальніше про те, як позбавитися амброзії будемо говорити сьогодні із Миколою Раликом, керівником Громадської ініціативи “Запоріжжя без амброзії”.

Дивіться у випуску новин:

Плавучий кран «Захарій» повернувся до будівництва запорізьких мостів. Учасники ралі «Марафон дружби і миру - Україна в ралі Монте-Карло» приїхали сьогодні до Запоріжжя.

Проєкт «Запоріжжя. Мікрорайони» представили сьогодні в обласному центрі.

У Запоріжжі представникам “Інваспорту” АТОвці-волонтери допомогли привести до ладу єдиний у місті тренувальний майданчик для легкоатлетичних метань.

Інші випуски
Більше відео