Підсумковий випуск новин | 18.06.2021

18 чер. 20:40


Плавучий кран «Захарій» повернувся до будівництва запорізьких мостів. 

Двох чоловіків, які «дрифтували» на дорозі та стріляли у повітря, затримали правохоронці. Про це сьогодні повідомила речниця Нацполіції області Олена Лебединська. 

Понад 40 жителів 4-х сіл колишньої СторчівськОї сільської ради Новомиколаївського райну до сьогодні не отримали земельних паїв. Намагаються витребувати їх з 1995-го року, коли відбулось розпаювання землі. Журналістам Суспільного ці люди розповіли: на їхню думку, землі колективної власності отримують представники місцевої влади та наближені до неї особи. Чому селяни не можуть роками реалізувати законні права на землю - розбиралися Герман Дубінін та Ольга Ларіонова.  

Проєкт «Запоріжжя. Мікрорайони» представили сьогодні в обласному центрі. Реалізують його Департамент культури та туризму Запорізької міської ради, Запорізька обласна організація Національної спілки архітекторів України та Музей архітектури Запоріжжя.

 

Критерії відбору на конкурс соціальних працівників для територіальних громад області оголосили у Запорізькому Національному університеті, 

У Запоріжжі представникам “Інваспорту” АТОвці-волонтери допомогли привести до ладу єдиний у місті тренувальний майданчик для легкоатлетичних метань. Про це журналістам Суспільного повідомила заслужена тренерка України Тамара Едішерашвілі.  Валентин Пересипкін побачив зміни, що відбулися.

Євген Олексенко сьогодні не зміг поспілкуватися з журналістами Суспільного, але пообіцяв зустрітися наступного тижня.                                                                                      

Учасники ралі «Марафон дружби і миру - Україна в ралі Монте-Карло» приїхали сьогодні до Запоріжжя.

 

Інші випуски
Більше відео