Лікарня Запорізького району. Ігри нескорених. Футбольна фан-зона

2 лип. 19:00


Сьогодні у випуску: 

Центральну лікарню Запорізького районну безоплатно передали до комунальної власності Широківської територіальної громади. Рішення ухвалили депутати Запорізької районної ради більшістю голосів під час засідання сесії 30 червня. Про подальшу долю лікарні, пацієнтів з яких районів вона буде обслуговувати — будемо говорити сьогодні у студії із гостями — Денисом Коротенком, головою Широківської територіальної громади, Жанною Литвиненко, начальницею юридичного відділу Широківської територіальної громади та Оленою Ярошенко, депутаткою Запорізької райради, головою постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.

На стадіоні «Славутич-Арена» 3 липня відкриється найбільша фан-зона для футбольних вболівальників в Україні. - Про подробиці говоримо із головою Запорізької облдержадміністрації Олександром Старухом. 

Дивіться у випуску новин:

 Сесія Запорізької міської ради сьогодні не відбулася - через недостатню кількість депутатів. Їх у сесійній залі зареєструвалися 14 – це  тільки депутати від фракції «Єднання». Через це Запорізький міський голова Володимир Буряк визнав сесію неповноважною.

      Резервісти Запорізької бригади територіальної оборони сьогодні взяли участь у конкурсі Оперативного командування «Схід» на визначення кращого стрілецького взводу. Як це було - бачили журналісти Суспільного.   

      

      Реставрація трьох об’єктів Національного заповідника «Хортиця» -  Козацького кола, Кургану Єдності та Музею історії запорозького козацтва – триває згідно з графіком. Завершити мають до Дня Незалежності України – 24 серпня. Подробиці – далі у сюжеті;

 

Запорізькій спортсмен, ветеран АТО Євген Олексенко сьогодні повернувся додому з національного етапу міжнародних змагань «Ігри нескорених», де посів перше місце та встановив новий рекорд з пауерліфтингу у важкій вазі – жим лежачи 200 кілограмів. 

 

 

 

Інші випуски
Більше відео