Підсумковий випуск новин | 07.07.2021

7 лип. 13:31


Проти стихійної торгівлі протестували сьогодні підприємці Центрального ринку Запоріжжя. О 10 годині ранку близько 100 людей зібралися на вулиці Жуковського, 36 поруч із трамвайною лінією. Вони просили «стихійників» перейти працювати у Центральний ринок, але ті відмовилися – каже учасниця мітингу приватна підприємиця Ганна Суміна.

 

Внаслідок дощів у селі Біленькому Запорізької області підтопило близько двох десятків приватних домогосподарств. Зокрема, на вулицях Липневій та Пушкіна. Потоки зійшли з фермерських полів, розташованих на пагорбах неподалік села. На подвір’ях, у помешканнях, підвалах, колодязях із питною водою — брудна вода та мул. Наслідки негоди люди намагаються ліквідувати власними силами —  копають біля помешкань грязьові дамби, відрами вигрібають воду з подвір’я та свердловин. Кажуть: цього літа саме ці дві вулиці на околиці села найбільше потерпають від злив. Але місцева влада не поспішає на допомогу.

 

 За фактом загибелі 23-річного молодика у Кирилівці поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками частини 2 статі 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці). Розпочато досудове розслідування. Нагадаємо, вчора, 6 липня, близько опівдні, на Центральному пляжі селища, поблизу бази відпочинку “Терешкова” працівника водного атракціону вдарило електрострумом, від чого він загинув на місці.

Інші випуски
Більше відео