Підсумковий випуск новин | 08.07.2021

8 лип. 16:36


Справу екскерівника запорізької міліції Володимира Серби, якого звинувачують у розгоні запорізького Майдану, дистанційно розглядатимуть у Дружківському районному суді Донецької області. Нагадаю, сьогодні, 8 липня, справу мали розглядати у Жовтневому районному суді Запоріжжя. Але захисник обвинуваченого подав клопотання про перенесення слухання. Наступне судове засідання у цій справі призначене на 12 липня й відбуватиметься у режимі відеоконференції - про це сьогодні телефоном Суспільному повідомила речниця суду Марія Свідлова.

Діяльність підпільного грального закладу, що працював на вулиці Сталеварів у Запоріжжі, припинила поліція - втретє. (архів?) За інформацією пресслужби Нацполіції в області, торік 7 грудня правоохоронці закривали цю незаконну ігрову залу. Там вилучили 7 гральних автоматів, 5  комплектів комп’ютерного обладнання в робочому стані, а також стіл-рулетку з екранами. В арешті вилученого майна слідчий суддя тоді відмовив.

Торговці з вулиці Жуковського повернулися сьогодні на місце праці, попри вчорашню заборону поліції торгувати тут. Ситуація виникла внаслідок акції протесту групи працівників Центрального ринку, які вважають це місце торгівлі стихійним. З подробицями - Дар’я Пасічник.

Інші випуски
Більше відео