Чому загинула риба. Питна вода у Кирилівці. Електронні лікарняні та Пенсійний Фонд

26 лип. 19:00


Сьогодні у випуску:

Понад 7 тонн загиблої риби виявили протягом 21 та 22 липня біля греблі ДніпроГЕСу запорізькі рибоохоронці. - Про це йдеться на сайті управління держагентства рибного господарства у Запорізькій області. Про причини загибелі риби та ситуацію, що склалася на сьогодні — будемо говорити із головним спеціалістом відділу іхтіології Державного рибного агентства у Запорізькій області Максимом Бронзюком.

Україна переходить на електронні лікарняні. - Відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я № 1066. Наразі триває тестовий період випробування електронної системи. Перехід відбуватиметься у два етапи, перший — перехідний, триває від 1 червня цього року до 31 серпня. Повний перехід на електронні лікарняні має відбутися від 1 вересня. Що таке електронні лікарняні та до чого тут Пенсійний Фонд — будемо говорити із заступником начальника Головного управління – начальником управління з питань виплати пенсій Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Сергієм Кам’янченком. Дивіться у випуску новин:

Водопостачання в Кирилівці. Через відсутність водогону у курортній зоні перебої з подачею води. Подробиці — у матеріалі кореспондентів Суспільного.

11-річна дівчинка отримала 35% опіків тіла. пацієнтка потребує переливання крові. Пацієнтка потребує переливання крові.

День Пологівської міської громади відсвяткували у 24 липня. Цьогоріч громаді виповнилось 2 роки. Для відвідувачів заходу влаштували фестиваль вареників. Як це було – бачили кореспонденти Суспільного.

Інші випуски
Більше відео