Робота для неповнолітніх. Безпечні водойми. Сесія міськради

30 лип. 19:00


Сьогодні у випуску: 

Працевлаштування для неповнолітніх – досвід чи ризик? Як знайти роботу,та чи охоче беруть на роботу неповнолітніх роботодавці – розкаже гість в студії ОЛЕГ ІВАНІЛОВ – НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ОРГАНІЗАЦІЇ СПРИЯННЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЮ.

У Запорізькій області згідно з відібірними пробами води у річні Дніпро та Азовському морі фахівцями Держпродспоживслужби та Обласного лабораторного центру не рекомендовано купатися. Про це далі у студії розкажуть ЄВГЕН ТУЛУШЕВ - ЗАВІДУВАЧ ВІДДІЛЕННЯ ОЦІНКИ ВПЛИВУ НА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ ФАКТОРІВ СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ «ЗАПОРІЗЬКОГО ОБЛАСНОГО ЛАБОРАТОРНОГО ЦЕНТРУ МОЗ УКРАЇНИ" та СВІТЛАНА ВЛАСОВА - НАЧАЛЬНИЦЯ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОГО НАГЛЯДУ ЗА ДОТРИМАННЯМ САНІТАРНОГО ЗАКОНОДАВСТВА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ.

Дивіться у випуску новин:

Сесія Запорізької міської ради, запланована сьогодні, не відбулася через недостатню кількість присутніх депутатів.

Перевірити господарську діяльність комунального підприємства “Облводоканал” ухвалили депутати обласної ради під час засідання сесії, що відбулася вчора, 29 липня.

Головне управління Держпродспоживслужби в області  звернулося до міського голови Володимира Буряка з рекомендацією, аби у воді біля громадських пляжів «Центральний» і «Правобережний» припинили купання.

Відкритий турнір Чемпіонату України з пляжного волейболу стартував у Запоріжжі.

 

Інші випуски
Більше відео