Щеплення дітей від Ковід-19. Дистанційна самотність. День знань

1 вер. 19:00


Сьогодні у випуску:

Міністерство охорони здоров’я України своїм наказом від 17 липня 2021 затвердило рекомендації Національної технічної групи експертів з імунопрофілактики щодо можливості вакцинації дітей віком від 12 років вакциною Comirnaty від Pfizer-BioNTech. Про це, а також про щеплення третьою дозою вакцин від Ковід-19 у студії розкаже Марина Колерова - регіональна координаторка з питань імунізації від Ковід-19.

А зараз в студії поговоримо про поняття дистанційна самотність, що це таке та як з нею боротися. Щойно в сюжеті в новинах ми говорили про те, що пенсіонери мають змогу відвідувати гуртки у відділеннях з надання соціальних послуг та спілкуватися з ровесниками та іншими відвідувачами, але що робити якщо людина відчуває себе навіть в колективі самотньою? - розкаже психологиня Галина Гук.

Дивіться у випуску новин:

Онлайн навчання під час локдауну опановували пенсіонери, які відвідують Запорізький міський територіальний центр соціального обслуговування громадян.

У запорізькому колегіумі «Елінт» зберегли ланку початкової освіти, про закриття якої у лютому повідомив Департамент освіти і науки Запорізької міської ради.

У запорізькому Класичному ліцеї набрали учнів тільки до одного 10 класу.

Срібному призеру Олімпійських ігор-2020 у Токіо Парвізу Насібову вручили ключі від двокімнатної квартири у Запоріжжі.

Інші випуски
Більше відео