Підсумковий випуск новин | 02.08.2021

2 вер. 20:47


Запорізька легкоатлетка Марія Помазан сьогодні виграла «золото» на Паралімпіаді-2020 у японському Токіо. 32-річна українка виступила в класі F35 (люди з порушеннями координації). Марія Помазан  стала кращою зі штовхання ядра, її показник - 12,24 метри. Сьогодні з параолімпійською чемпіонкою поспілкувалися кореспонденти Суспільного за допомогою відеозв’язку.

Бетонування на 5-ій споруді знизу нового балкового мосту через ріку Дніпро  з боку острова Хортиця, зробили мостобудівники. 

Організатори фестивалю брендів Запорізького регіону «MADE IN ZP» розповіли про захід, який має відбутися 4 та 5 вересня у Центральному запорізькому парку культури та відпочинку «Дубовий Гай». Мета - популяризація місцевих виробників товарів і послуг, каже голова громадської організації "Бізнес-Союз" Порада " Олена Єрьоменко. За її словами, про участь заявили 80 підприємців. Зокрема, з Мелітополя, Запоріжжя, Вільнянська й Токмака. Вартість участі для підприємців - від 200 до 300 гривень щодня, сказала Олена Єрьоменко. Для відвідувачів вхід безоплатний.

Інші випуски
Більше відео