Підсумковий випуск новин | 07.09.2021

7 вер. 19:12


Близько сотні людей, за підрахунками Суспільного Запоріжжя, зібралися сьогодні зранку в черзі до Центру масової вакцинації, що розташований на другому поверсі супермаркету «Амстор» на вулиці Перемоги.

Трирічну дівчинку з Маріуполя готують до операції лікарі у Запоріжжі. Її з опіками тіла третього ступеню транспортували сюди вчора, 6 вересня. Нині дитина в реанімації у важкому стані. Подробиці розповість наша колега  Ольга Дмитриченко.

Метадон у глечиках для вазонів та в садово-паркових скульптурах переправляли через кордон із Росією до тимчасово окупованого Донецька двоє жінок та чоловік.

Жителі будинку 20 на вулиці Богдана Завади у Запоріжжі проти встановлення кіоску. За словами голови ОСББ “Фенікс 20” Ганни Архіпової, сьогодні вранці на прибудинковій території почали зводити каркас металевої конструкції. Жителі викликали поліцію. На місці подій побували журналісти Суспільного.

Відео з мертвою рибою в акваторії Дніпра виклав у соціальні мережі запорізький блогер Геннадій Стрельцов на початку вересня.

90 учасників приїдуть до Запоріжжя на Сьомий щорічний Всеукраїнський фестиваль домашньої консервації. Повідомив сьогодні його директор Віктор Бабенко корреспондентам Суспільного.

Виставка авторських скульптур з назвою «PRO людей…» діє з 6 вересня у туристичному інформаційному центрі Запоріжжя.

 

 

 

Інші випуски
Більше відео