Запорізькі паралімпійці. Інфраструктура в тергромадах. Пожежа по вул. Медвєдєва

8 вер. 19:00


Сьогодні у випуску.     Запорізькі паралімпійці. 6 вересня повернулися запорізькі спортсмени, які брали участь у Паралімпіаді-2020 у Токіо. Змагання тривали з 24 серпня до 5 вересня, Запорізьку область представляли 11 спортсменів. Враженнями від участі в Паралімпіаді у студії Суспільного мовника Кирило Гаращенко, дворазовий призер Паралімпіади-2020 з плавання та Наталія Самородіна,заслужена Тренерка України з плавання Запорізького регіонального Центру з фізичної культури і спорту “ІНВАСПОРТ”.

     Суспільне Запоріжжя продовжує висвітлювати тему децентралізації. Сьогодні будемо говорити про джерела фінансування розвитку інфраструктури в тергромадах. Від 2020 року минулого року Уряд скасував субвенцію на розвиток інфраструктури для підтримки територіальних громад, котрі об’єдналися добровільно. Гість студії - Маргарита Трипольська, доцентка кафедри загальноправових та політичних наук НУ «Запорізька політехніка», кандидатка юридичних наук.У випуску новин:Запорізьку школу-інтернат "Орієнтир" зобов’язали розірвати угоду з компанією «Гранік», яка вивозила сміття з території цього навчального закладу. Таке рішення ухвалила сьогодні суддя обласного Господарського суду.

Запорізький легкоатлет Микита Барабанов повернувся додому з Паралімпіади з трьома срібними медалями. У Токіо виступав разом із представницею Дніпропетровщини з порушеннями зору Оксаною Ботурчук - допомагав їй під час забігів в якості гайда, або спортсмена-лідера. Подробиці знає Валентин Пересипкін.Вісім модернізованих класів відкрили сьогодні у Кушугумській гімназії «Інтелект» із нагоди Дня фізичної культури і спорту України.Повністю демонтували зіпсовану вогнем покрівлю й розпочали капітальний ремонт даху — такий обсяг ремонту зробили у будинку на вулиці сержанта Медведєва 7, у Запоріжжі. Нагадаємо там 2-го серпня сталася пожежа.Теги: паралімпійці, спорт, інваспорт, золото, медалі, токіо, запоріжжя, отг, тергромади, субвенція, розвиток, інфраструктура, школа, кушугум, медведєва, пожежа, орієнтир.

Інші випуски
Більше відео